Waarom zou je een saaie vergadering willen?

Samenwerken aan een concreet resultaat geeft veel meer energie! Ik ontwerp en begeleid bijeenkomsten voor bedrijven die slimmer willen inkopen. Dat is een onderdeel van mijn scherp inkopen aanpak.

Elke werkdag komen teams samen om te werken aan resultaat

Voor het inzichtelijk maken van een specificatie, het afstemmen van de short list van leveranciers of voor het voorbereiden van leverancierspresentatie. Organiseer jij ook regelmatig sessies om een besluit of resultaat te behalen en kennis te delen? Hoe vaak wordt daarbij effectief gereedschap gebruikt?

De schilder gebruikt ook geen hark om de kozijnen in de verf te zetten

Voor elke klus het juiste gereedschap. Als je een ambacht beheerst weet je dat je met slecht gekozen gereedschap goed materiaal kan verknoeien. Op het werk zijn jij en je collega’s het ‘materiaal’. Kies passend gereedschap en het beoogde werkstuk komt tot stand. Dat werkstuk kan een Plan van Aanpak zijn, een ‘short list’ van leveranciers na een marktverkenningssessie of wellicht het contract met de nieuwe dienstverlener.

Maak werk van samenwerken

In alle situaties waarin je mensen samenbrengt om iets nieuws te realiseren of een verandering tot stand te brengen, maakt een goed gekozen aanpak het verschil. In een klant-leverancier relatie vertaalt zich dit direct in contractwaarde. Ik help je daar graag bij, met een concreet aanbod. Boek een GATIS Scherp inkopen scan.

Je kunt mij bellen en Whappen (06 4700 6636) of e-mailen via info(at)profindit.com. Je vindt mij ook op LinkedIn.

ProFindIT is het bedrijf van Sandra Hollander. Ik help bedrijven waardevolle leveranciers te contracteren. Dat doe ik met de focus op scherp inkopen. Ik ben gespecialiseerd in het werken in ICT omgevingen.

Marktconsultatie | Functionele specificatie | Leveranciersselectie | Contractonderhandeling | Evaluatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *