Scherp ICT inkopen

Al ruim twee decennia werk ik in ICT omgevingen bij diverse organisaties. In die twintig jaar heb ik de ICT markt enorm zien versnellen.

Complexe markt, traditionele aanpak

Met de ontwikkeling van digitale connectie is de ICT markt drastisch complexer geworden. Tegelijkertijd is de wijze van ICT inkopen grotendeels onveranderd gebleven. Het gevolg is dat bij ICT sourcing aan de onderliggende behoefte van de ICT wens wordt voorbij gegaan. De ICT inkoop traditioneel wordt gestuurd door een primaire focus op out-of-pocket kosten en de aanpak van het contracteringsproces weinig differentiatie kent. Dat is niet zonder gevolgen.

Waardevernietiging in ICT

Ik vind dat bedrijven te makkelijk kansen laten liggen als het gaat om sourcen van ICT. Budget voor ICT wordt niet doelmatig ingezet en kan veel slimmer worden besteed. Bedrijfsrisico’s van ondermaatse ICT contracten worden zwaar onderschat.

Er zit meer rek in uw ICT budget

Heeft u ook behoefte om meer uit uw ICT budget te halen? Ik help u daar graag bij. Mijn ervaring heb ik verankerd in het door mij ontwikkelde zeven stappen plan voor Scherp ICT inkopen. Ik ben graag scherp en mensen die met mij gewerkt hebben waarderen mij daarom.

Voorbeelden van opdrachten die ik regelmatig uitvoer:

  • Het realiseren van een gezonde contractsituatie voor bedrijfskritische systemen, met aandacht voor leveranciersmanagement.
  • Het versnellen van inkoopbesluiten voor kritieke ICT projecten door innovatieve Fast Forward sessies.
  • Het organiseren van een slimmere ICT inkoopaanpak aan de hand van het door mij ontwikkelde zeven stappenplan voor Scherp ICT inkopen.
Sandra Hollander, vakvrouw in ICT inkoop

Ik krijg energie van ICT inkoop uitdagingen. Bel mij op 06 4700 6636 of kies voor Whatsapp. E-mail via info(at)profindit.com. Of bezoek mijn profiel op LinkedIn. Ik werk het liefst op opdrachtbasis.