ICT inkooptrainingen 2018

Direct naar de informatiegids over de Incompany trainings mogelijkheden

Er is meer vraag dan aanbod van gekwalificeerd ICT inkoop personeel. In loondienst en interim. In de markt zijn er daarom veel inkopers die ICT inkopen ‘erbij’ doen. Niks mis mee als je weet waar je goed in bent en waar je aandachtspunten liggen. De vraag is: hoe kom je daarachter? Dat in de praktijk uitvinden betekent dat je als inkoper een – mogelijk heel kostbare – fout maakt, met serieuze gevolgen voor de werkgever of opdrachtgever. Doe je dat liever niet?

Beter worden in iets doe je door te leren en te oefenen. In een leeromgeving die je de randvoorwaarden biedt om te groeien. Met concrete tips, toepasbare kennis en praktische voorbeelden. Met ruimte om te ontdekken hoe anderen dat doen, ICT inkopen. Met oefening, zodat je kunt vaststellen wat je kunt doen om jouw ICT inkoop een succes te maken.

Kun jij ook een upgrade gebruiken? Ik geef ICT inkooptrainingen gebaseerd op twintig jaar ervaring in ICT en tien jaar ervaring in ICT inkoop. Ik heb een HBO en een post-HBO opleiding afgerond en heb Nevi 1 en Nevi 2 behaald. Omdat ik van afwisseling houd in mijn werk heb ik vooral als gedetacheerde gewerkt. Zo heb ik bij meer dan tien grote bedrijven opdrachten uitgevoerd. Allemaal met hun eigen aandachtspunten. Iedere keer leerde ik weer meer over de praktijk van ICT inkopen. En die kennis wil ik graag met je delen. Dat kan met een Incompany training of door je aan te melden voor een training met open inschrijving.

Trainingsaanbod Scherp ICT inkopen 2018

>>>Bekijk de informatiegids over het Incompany aanbod

In-company trainingen zijn voor een deel maatwerk. Ik kom graag jullie koffie proeven terwijl ik luister met welke opleidingsplannen ik kan helpen.

>>>Inschrijven alleen voor jezelf?

De kalender ICT inkooptrainingen met open inschrijving komt binnenkort beschikbaar. Meer weten? Houd de nieuwsbrief in de gaten of mail voor meer informatie naar info(at)profindit.com. Door je interesse kenbaar te maken help je mij met het opstellen van een passende trainingskalender!